Allergie informatie: Rundvleesstoofpot uit china
Terug naar het receptIngrediënten
- 1500 gram runderlappen
- 2 grote uien
- 6 teentjes knoflook
- 10 centimeter winterpeen
- 5 centimeter gemberwortel
- 2 centimeter laos
- 3 rode lomboks
- 150 milliliter droge sherry
- 150 milliliter ketjap manis
- 2 eetlepels oestersaus
- 1 eetlepel Hoisin saus
- 4 eetlepels citroensap
- 1 serehstengel
- 1 kaneelpijp
- 3 ster anijsjes
- 10 milliliter sesamolie
- 8 lente uitjes
- 8 takjes koriander
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Rundvleesstoofpot uit china
- Allergieen informatie