Allergie informatie: Runderstoofpotje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo runderriblappen, in blokjes van 2 centimeter
- 2 uien
- 2 eetlepels bloem
- 75 gram boter
- 1 winterpeen, in blokjes
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 4 stengels bleekselderij, in stukjes
- 1 flesje bockbier of bruin kasteelbier (330 milliliter)
- 2 laurierblaadjes
- 1 runderbouillontablet
- 500 gram krieltjes
Meer Recepten
- Runderstoofpotje met gedroogde abrikozen
Met runderlappen, olijfolie en knoflook uit Nederland
4 porties - 3 uur en 10 minuten
Vlees - lucyvader - Runderstoofpotje met paprika
Met runderpoelet, sjalotjes en knoflook uit Nederland
4 porties - 1 uur en 40 minuten
Stoofschotels - lucyvader - Runderstoofpotje met groenten
Met rundvlees, vissaus en groene kool uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - jaccor - Runderstoofpotje
Met runderlappen, bokbier en pompoen uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - abides - Runderstoofpotje met tomaten
Met hacheevlees, sjalotjes en paprika uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Stoofschotels - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Runderstoofpotje
- Allergieen informatie