Allergie informatie: Runderlappen uit polen
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram runderlappen
- 75 gram boter of margarine
- 1 eetlepel bloem
- 2 grote gesnipperde uien
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 3 theelepels paprikapoeder
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 potje zure room
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Runderlappen uit polen
- Allergieen informatie