Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderlappen uit polen recept
Runderlappen uit polen recept

Runderlappen uit polen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid de runderlappen met zout en peper.
Verhit de boter in een zware braadpan en bak de lappen rondom bruin. Haal ze uit de pan en voeg de uien en de knoflook toe.
Fruit ze licht en strooi er van het vuur af de paprikapoeder over.
Roer even door, doe het vlees terug in de pan en giet er zoveel water bij dat het vlees net niet onder staat.
Laat ca. 2 uur stoven met het deksel op de pan.
Controleer wel tussentijds of het niet droogkookt.
Haal de lappen uit de pan en voeg de tomatenpuree, de zure room en zout en peper toe.
Voeg ook eventueel nog een scheutje water toe.
Warm even door (niet meer laten koken) en giet de saus over het vlees.
Lekker met aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderlappen uit polen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Runderlappen uit polen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Staat bij ingrediŽnt bloem. Bij bereidingswijze komt het niet terug.
    Sabrina gaf dit recept op 12 maart 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven