Allergie informatie: Hachee met Tutti frutti
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram riblappen
- versgemalen peper
- zout
- 2 eetlepels bloem
- 2 eetlepels vloeibaar braadproduct
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 5 sjalotjes of 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels honing
- 300 gram tutti frutti
- 8 deciliter vleesbouillon
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Hachee met tutti frutti
- Allergieen informatie