Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee met Tutti frutti recept
Hachee met Tutti frutti recept

Hachee met Tutti frutti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd het vlees in kleine blokjes en bestrooi het met peper, zout en bloem. Verwarm het braadproduct en de olie en bak hierin het vlees aan. Snijd ui en knoflook en bak 2 minuten met het vlees. Voeg de honing, tutti frutti en bouillon toe en breng alles aa de kook (het vlees moet onder het vocht staan). Zet de braadpan in de oven en verlaag de temperatuur na 30 minuten tot 160 graden C. Laat het vlees 1,5 uur garen.

Serveersuggesties

Variatietip: voeg 2 eetlepels zilveruitjes toe. Serveer met aardappelpuree of rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hachee met tutti frutti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven