Allergie informatie: Zuurkoolschotel met gehakt en ananas
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram wijnzuurkool
- 50 gram rozijnen
- 1 pakje aardappelpuree
- 2 deciliter melk
- 500 gram rundergehakt
- 1 eetlepel ketjap manis
- 0,5 eetlepel ketjap asin
- 0,5 theelepel kerriepoeder
- 0,5 theelepel gemberpoeder
- zout
- peper
- worcestershiresaus
- 1 blik afgegoten ananasstukjes (250 gram)
- 2 eetlepels geraspte belegen kaas
- 2 eetlepels paneermeel
- 1 eetlepel boter, in klontjes
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Zuurkoolschotel met gehakt en ananas
- Allergieen informatie