Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolschotel met gehakt en  ananas recept
Zuurkoolschotel met gehakt en  ananas recept

Zuurkoolschotel met gehakt en ananas


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 250 graden celsius.
In pan 400 gram wijnzuurkool met vocht en 50 gram rozijnen ca. 8 minuten zachtjes koken.
Afgieten.
Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken.
In koekenpan gehakt rul bakken.
Erdoor roeren: ketjap manis, ketjap asin, kerriepoeder en gemberpoeder.
Op smaak brengen met zout en peper en enkele druppels worcestershiresaus.
Ovenschotel invetten.
Achtereenvolgens erin scheppen: zuurkool, gehakt, ananasstukjes en puree.
Bestrooien met geraspte kaas en paneermeel.
Boter erover verdelen.
In midden van oven in ca. 20 miuten goudbruin laten kleuren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel met gehakt en ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zuurkoolschotel met gehakt en ananas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies

  • @ Yvonne Als jullie deze schotel lekker vinden raad ik je ook eens aan om “Zuurkoolschotel met gehakt, perzik en mandarijn” te maken vind ik persoonlijk lekkerder Ik hoop dat je veel plezier mag bel... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 9 april 2014 5 uit 5 sterren
  • Echt hartstikke lekker om je vingers bij op te eten. Normaal lusten ze hier geen zuurkool maar daar heb ik dus weinig van gemerkt ik moest zelf snel zijn voordat alles op was. Een goede aanrader voo... Lees reactie
    Yvonne gaf dit recept op 7 april 2014 5 uit 5 sterren
  • Jan even goed lezen dan komt het goed.
    Jaccor gaf dit recept op 14 januari 2014 5 uit 5 sterren
  • Aardappelpure moet zijn paneermeel.
    Jan Jehee gaf dit recept op 12 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven