Allergie informatie: Andijvie stamppot met Italiaanse gehaktballen
Terug naar het receptIngrediënten
- 60 gram pijnboompitten
- 1 snee oud brood
- 1 bol mozzarella
- 1 teentje knoflook
- 500 gram rundergehakt
- 4 eetlepels tomatentapenade
- zout
- peper
- 3 eetlepels olijfolie
- 1. 2 kilo kruimige aardappels
- 100 milliliter melk
- 40-500 fijn gesneden andijvie
- 250 gram roma cherrytomaten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Andijvie stamppot met italiaanse gehaktballen
- Allergieen informatie