Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijvie stamppot met Italiaanse gehaktballen recept
Andijvie stamppot met Italiaanse gehaktballen recept

Andijvie stamppot met Italiaanse gehaktballen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pijnboompitten i een droge koekenpan. Verkruimel het brood. Snijd de mozzarella in blokjes.
Pel en pers de knoflook boven een kom en meng er brood, gehakt, mozzarella, 2 eetlepels tapenade, de helft van de pijnboompitten en zout en peper door.
Vorm 8 gehaktballen. Bak ze aan in de olie, zet het vuur lager en braad ze in 20 minuten gaar en bruin.
Schil ondertussen de aardappels was ze en snijd ze in stukken. Kook ze in 20 minuten gaar in water met zout. Verwarm de melk en pureer ze samen met de aardappels, schep de andijvie erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe
Was en halveer de tomaatjes. Haal de ballen uit de pan, bak de tomaatjes ca. 1 minuut in de aanbaksels en voeg de overige tapenade toe. Serveer de stamppot met de tomaatjesjus en de gehaktballen.
Garneer met de overige pijnboompitten

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijvie stamppot met italiaanse gehaktballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven