Allergie informatie: Groentepannenkoek met pindasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram bloem
- 4 eieren
- snufje zout
- 6 deciliter melk
- 1 zak wokgroenten
- 1 theelepel bouillonpoeder
- 1 teentje knoflook
- 1 bolletje gemberwortel
- pindasaus
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Groentepannenkoek met pindasaus
- Allergieen informatie