Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Groentepannenkoek met pindasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef de bloem, voeg de eieren, het zout en de melk toe en roer dit tot een glad beslag. Bak 4 pannenkoeken in wokolie. Bak de rest van de pannenkoeken in gewone boter of olie. Roerbak de groenten met de bouillonpoeder, knoflook en de gemberwortel. Beleg de 4 pannenkoeken die in de wokolie zijn gebakken met de groenten en lepel hier pindasaus over heen. De overige pannenkoeken naar believen met suiker, stroop of basterdsuiker bestrooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groentepannenkoek met pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven