Allergie informatie: Curry van varkenshaas en voorjaarsgroenten
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels Thaise groene currypasta
- 3 eetlepels olie
- 2 varkenshaasjes, in dunne plakjes
- 1 schaaltje minimaïskolfjes (125 gram
- 1 rode ui, in dunne partjes
- 200 gram peultjes, schoongemaakt
- 200 milliliter kokosmelk
- 0,5 zakje stoneleeks (à 8 stuks)
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Curry van varkenshaas en voorjaarsgroenten
- Allergieen informatie