Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Curry van varkenshaas en voorjaarsgroenten recept
Curry van varkenshaas en voorjaarsgroenten recept

Curry van varkenshaas en voorjaarsgroenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


In kom currypasta verdunnen met 1 eetlepel olie. Varkenshaas door curry mengen. Ma´skolfjes in de lengte halveren en helften nogmaals doorsnijden. In wok rest van olie verhitten en plakjes vlees op hoog vuur 4.5 minuten roerbakken. Ui, ma´s en peultjes toevoegen en nog 2 minuten al omscheppend bakken. Kokosmelk in wok schenken en curry 10 minuten op zacht vuur laten sudderen. Stoneleeks schuin in stukjes snijden en over curry strooien. Lekker met pandanrijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit curry van varkenshaas en voorjaarsgroenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven