Allergie informatie: Roergebakken zalm met spinazie en paddestoelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kastanjechampignons
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 4 lente-uitjes
- 1 eetlepel sesamolie
- 1,5 eetlepel zonnebloemolie
- 250 gram witte en wilde rijst, voorgestoomd
- 2 theelepel sesamzaad, geroosterd
- 250 gram spinazie, verse
- 180 gram taugé
- 500 gram zalmfilet
- 6 eetlepels teriyakisaus
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Roergebakken zalm met spinazie en paddestoelen
- Allergieen informatie