Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken zalm met spinazie en paddestoelen recept
Roergebakken zalm met spinazie en paddestoelen recept

Roergebakken zalm met spinazie en paddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst in ca 7 minuten gaar. Halveer de kastanjechampignons en snijd de vis in moten van 3 centimeter. Verhit de zonnebloemolie en de sesamolie in de wok en bak de knoflook en de lente-uitjes kort. Bak de zalm snel, al omscheppend, bruin. Neem de vis uit de wok. Voeg aan de lente-uitjes, de champignons toe en bak ze ca. twee minuten mee. Schep de spinazie en de taugé erdoor en roerbak deze ca. 3 minuten mee. Schep de rijst door het gerecht en warm deze even mee. Voeg de teriyakisaus en de vis toe en verwarm de roerbakschotel, al omscheppend, even door. Garneer met de sesamzaadjes en sprenkel de sesamolie erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken zalm met spinazie en paddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven