Allergie informatie: Risotto met tomaat en basilicum
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1,5 eetlepel boter
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, kleingesneden
- 400 gram risottorijst
- 2 deciliter droge witte wijn
- basilicum naar smaak
- 5 deciliter tomatensap
- 0,5 tot 1 liter groentebouillon
- 4 tomaten, zaadlijsten verwijderd, in blokjes gesneden
- 6 zongedroogde tomaten, in stukjes
- 200 gram geraspte oude kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met tomaat en basilicum
- Allergieen informatie