Allergie informatie: Risotto met kippenlevertjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram risottorijst
- 200 gram kippenlevertjes
- 200 gram champignons
- 1 rode ui
- 1 sjalot
- vleesextract
- boter
- vers geraspte parmezaanse kaas
- wijnazijn
- vleesbouillon
- rode en witte port
- zout en peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met kippenlevertjes
- Allergieen informatie