Allergie informatie: Risi Bisi
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram gedopte verse erwtjes
- 50 gram boter
- 1 teentje knoflook, geperst
- 3 lente uitjes, in ringetjes
- 300 gram risotto rijst
- 1 liter kippenbouillon
- 1,5 deciliter witte wijn
- 1 plak parmaham (200 gram)
- 5 courgette bloemen, gewassen
- peterselie
- peper en zout
- stukje parmesan 70 gram
Meer Recepten
- Risi e bisi
Met risotto, doperwten en ham uit Italie
2 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - lucette - Risotto met doperwten (Risi e bisi)
Met doperwten, risottorijst en pancetta uit Italie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - fransdegroot
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risi bisi
- Allergieen informatie