Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risi Bisi recept
Risi Bisi recept

Risi Bisi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de erwten net gaar in de kippenbouillon. Vis ze eruit en zet ze apart. Neem een braadpan met dikke bodem, smelt hierin de boter en fruit de knoflook en lente ui. Voeg al snel de rijst toe en laat al roerend even meebakken. Zorg ondertussen dat de hete bouillon klaar staat. Doe steeds schepjes bouillon bij de rijst en laat deze al roerend absorberen. Herhalen tot de bouillon op is en de rijst bijna gaar. Als laatste de wijn erdoor doen. Roer erwtjes, reepjes parmaham en peterselie door de risotto, evenals de in dunne sliertjes gesneden bloemen. Op smaak afmaken met zout en versgemalen peper. Schaaf parmesankrullen over de risi bisi ter garnering en dien meteen op in diepe borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risi bisi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven