Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met doperwten  (Risi e bisi) recept
Risotto met doperwten  (Risi e bisi) recept

Risotto met doperwten (Risi e bisi)


Ingrediënten


Bereidingswijze


De risi e bisi uit de Veneto, rijst met verse doperwtjes. Het is een simpele risotto die geen risotto heet, aangezien hij niet de hele tijd wordt geroerd. Daarvan zouden de erwtjes kapot gaan. Dop de erwtjes. Bak het uitje met de pancetta een paar minuten zachtjes in de helft van de boter. Doe de erwtjes erbij en de bouillon. Strooi dan de rijst in de pan en kook tot die al dente is (ongeveer 18 minuten). Voeg de peterselie, de resterende boter en de kaas toe, roer en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met doperwten (risi e bisi) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven