Allergie informatie: Zeevruchtenpasta met kokossaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 deciliter room
- 1 deciliter kokosmelk
- 1 à 2 eetlepels pasta van zongedroogde tomaten
- 450 gram zalmtagliatelle
- peper
- zout
- 1 eetlepel olijfolie
- 3 lente-uitjes, fijngehakt
- 1 teentje (knof)look, geperst
- 1 theelepel gember, geraspt
- 1 rood chilipepertje, fijngehakt
- 300 gram scampi, gekookt
- 200 gram krabvlees (blik)
- 3 eetlepels verse koriander, fijngehakt
- blaadjes koriander om te garneren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Zeevruchtenpasta met kokossaus
- Allergieen informatie