Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeevruchtenpasta met kokossaus recept
Zeevruchtenpasta met kokossaus recept

Zeevruchtenpasta met kokossaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng de room met de kokosmelk en de tomatenpasta. Verhit de olijfolie in de pan en bak de lente-uitjes 5 minuten met de gember, look en chilipeper. Doe er de steurgarnalen en het krabvlees bij. Laat al roerende 1 minuut doorwarmen. Voeg het roommengsel bij de groenten en breng, al roerende, tot tegen de kook aan. Meng er de koriander door en kruid naar smaak met peper en zout. Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water en giet af. Laat uitlekken en meng met de kokossaus. Verdeel over de borden en versier met enkele blaadjes verse koriander. Drink hierbij een licht zoete wijn. Een parelende rosť is hier uitstekend bij. Bij gebrek aan zongedroogde tomatenpasta heb ik het al gemaakt met rode pesto. Je kan ook gemberpoeder gebruiken i.p.v. verse gember en cayennepeper i.p.v. rode chilipepers. Maar met de oorspronkelijke ingrediŽnten smaakt het toch het best!

Serveersuggesties

Dit gerechtje maak ik vaak als voorgerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeevruchtenpasta met kokossaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven