Allergie informatie: Tortellini met spinazievulling
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram heel fijn griesmeel van harde tarwe
- 300 gram meel van fijn graan
- 300 gram gerookte ham
- 5 eieren
- 8 eidooiers
- 1 eiwit
- 45 gram spinazie
- 4 blaadjes jonge spinazie
- 500 gram trostomaten
- 1 chilipeper
- 1 ui
- 350 gram droge risotto
- 75 gram Parmezaan
- 65 milliliter room
- 4 tenen knoflook
- 15 gram basilicum
- 15 gram peterselie (vers)
- 10 gram marjolein (vers)
- olijfolie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tortellini met spinazievulling
- Allergieen informatie