Allergie informatie: Tagliatelle met zalm en spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram tagliatelle, wit of wit met groen
- 200 gram zalmfilet, in reepjes gesneden
- 200 gram creme fraiche
- 400 gram spinazie, gewassen
- 2-3 eetlepel groene pesto
- oude kaas, in schilfers gesneden
- 4-5 zongedrooge tomaatjes, in reepjes
- 4 teentjes knoflook, in dunne plakjes
- zout
- peper
- olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tagliatelle met zalm en spinazie
- Allergieen informatie