Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met zalm en spinazie recept
Tagliatelle met zalm en spinazie recept

Tagliatelle met zalm en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ingredienten voorbereiden. Tagliatelle koken in ruim water. Zodra deze kookt verder gaan met onderstaande stappen. Bak de knoflook in een flinke scheut olijfolie. Voeg de spinazie toe in gedeeltes, waarbij per gedeelte eerst laten slinken en dan pas nieuwe toevoegen. Pesto en creme fraiche toevoegen en aan de kook brengen. Zalm toevoegen en laten sudderen tot de tagliatelle beetgaar is. Tagliatelle afgieten en op een bord leggen. Spinazie-zalmmengsel erover heen scheppen en bestrooien met kaasschilfers en reepjes zongedroogde tomaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met zalm en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tagliatelle met zalm en spinazie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Superlekker! Je kunt overigens ook yoghurt gebruiken voor een iets minder vette variant. Kwam ik achter aangezien ik geen crème fraiche in huis had.
    Arianne gaf dit recept op 2 september 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven