Allergie informatie: Siciliaanse pasta met amandelpesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 400-500 gram tagliatelle of linguine
- 25 gram pecorino, wat extra om te raspen
- 100 gram ongezouten amandelen, liefst blank
- 4 trostomaten, niet al te groot
- verse basilicum, flinke handvol blaadjes, wat extra voor garnering
- olijfolie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Siciliaanse pasta met amandelpesto
- Allergieen informatie