Allergie informatie: Romige tagliatelle met zalm en dille
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram tagliatelle
- 1 sjalot
- 200 gram gerookte zalm
- 3 eetlepels dille
- 25 gram margarine
- 250 milliliter melk
- 100 gram roomkaas
- 1 zakje knorrmix
- 1 citroen in parten om te garneren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Romige tagliatelle met zalm en dille
- Allergieen informatie