Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige tagliatelle met zalm en dille recept
Romige tagliatelle met zalm en dille recept

Romige tagliatelle met zalm en dille


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tagliatelle beetgaar zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de sjalot in dunne partjes, de zalm in reepjes en hak de dille. Verhit de margarine en fruit de sjalot. Voeg 250 mililiter water, de melk, de roomkaas en de inhoud van het zakje knorrmix toe. Breng de saus al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus 3 minuten zachtjes doorkoken. Schep de gerookte zalm en de dille door de saus. Schenk de saus over de tagliatelle en strooi er extra dille over. Garneer met de parten citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige tagliatelle met zalm en dille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romige tagliatelle met zalm en dille heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Leuk recept en makkelijk om te maken, was heerlijk.
    Natalie gaf dit recept op 1 januari 2008 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven