Allergie informatie: Pittige pasta met rucola
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram linguine pasta
- twee blikjes tomatenblokjes
- 100 gram rucola
- 75 gram pijnboompitjes
- verse parmezaanse kaas of grana padano
- 1 rode peper
- drie tenen knoflook
- zout
- olijfolie
- een scheutje room
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pittige pasta met rucola
- Allergieen informatie