Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige pasta met rucola recept
Pittige pasta met rucola recept

Pittige pasta met rucola


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Hak de rode peper (inclusief zaadjes) en knoflook fijn. Fruit ze een paar minuten in een pan met een scheut olijfolie. Voeg vervolgens de tomatenblokjes en een snuf zout toe en laat deze saus een half uur pruttelen. Wanneer de saus klaar is, roer je er een scheutje room doorheen.

Rooster de pijnboompitjes totdat ze goudbruin zijn.

Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking wanneer de saus (bijna) klaar is.

Meng de pasta met de saus. Maak de borden op door eerst de pasta erop te leggen, dan een handje rucola en de pijnboompitjes en maak het af met een beetje geraspte kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige pasta met rucola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven