Allergie informatie: Pittige lasagne met béchamelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui (rood of wit)
- 5-7 teentjes knoflook
- verse tomaten (circa 800 gram of 2 blikjes gepelde tomaten)
- oregano
- jalapeńo pepers
- zout
- olijfolie
- 500 gram rundergehakt
- 2 blikjes tomatenpuree
- bloem
- 1 doosje champignons
- 1 potje olijven
- roomboter
- 0,5 liter melk
- geraspte mozzarella (of pastakaas)
- 1 zakje geraspte jonge of jong belegen kaas
- lasagnebladen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pittige lasagne met béchamelsaus
- Allergieen informatie