Allergie informatie: Penne met kipfilet, spinazie, spekjes en boursin
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram penne
- kipkruiden
- olijfolie voor bakken
- 350 gram kipfilet
- 150 gram mager gerookte spekjes (kant en klaar bij oa AH)
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepels pijnboompitten
- 350 gram diepvriesspinazie of meer (geen spinazie a lá crème)
- 1 bakje champignons
- 1 kippenbouillonkuipje met een scheut water
- 1 klein pakje boursin
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro