Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Penne met kipfilet, spinazie, spekjes en boursin


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in blokjes, voeg kipkruiden toe en laat even intrekken,
Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Pel de knoflook.
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
Doe de spinazie in een pan en laat op matig vuur zachtjes gaar worden.
Verhit de olie in een pan en bak de kipfilet gaar. Pers de knoflook boven de pan en laat meebakken onder voortdurend roeren. Voeg de champignons toe en laat meebakken. Kook intussen de penne volgens aanwijzing verpakking.
Voeg de spekjes en de pijnboompitten toe aan het kipmengsel. Laat de spinazie uitlekken en roer het er ook door. Voeg de kippenbouillon en het water toe en roer de boursin erdoor. Voeg tenslotte de penne toe en laat het geheel goed warm worden. Breng eventueel nog op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met kipfilet, spinazie, spekjes en boursin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven