Allergie informatie: Pasta met vis in papiotte
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram pasta naar keuze (voor 4 personen)
- vis naar keuze (bijv. zalm, kabeljauw en/of scampi's)
- viskruiden van Knorr
- pastakruiden van Knorr
- 0,5 deciliter droge witte wijn
- olijfolie
- sap van 1 citroen
- dille
- 1 ui
- 1 prei
- 1 wortel
- 1 paprika
- peper
- zout
- chilipoeder
- ingediënten voor de pastasaus:
- 1 busseltje lente-uitjes
- verse basilicum
- 1 zoete ajuin
- 2 paprika's
- 1 courgette
- 4 wortelen
- sluimererwtjes naar keuze
- 250 milliliter light room
- 1 blokje Italiaanse Knorr-kruiden
- 2 deciliter kipbouillon
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met vis in papiotte
- Allergieen informatie