Allergie informatie: Lasagne met spinazie en gerookte kipfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram lasagnebladen
- 400 gram diepvries spinazie
- 200 gram gerookte kipfilet
- 100 gram ontbijtspek
- 3 centiliter olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 1 groene paprika
- 2 eetlepels gehakte, verse basilicum
- voor de kaassaus:
- 40 gram boter
- 40 gram bloem
- 400 milliliter melk
- zout
- vers gemalen witte peper
- 150 gram gorgonzola
- voor de garnering:
- enkele blaadjes basilicum
- geraspte pecorino
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Lasagne met spinazie en gerookte kipfilet
- Allergieen informatie