Allergie informatie: Gegratineerde spinaziepasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram kipfilet, in stukjes
- 400 gram spaghetti
- zout
- peper
- 3 uien
- 3 eetlepels boter
- 450 gram bladspinazie (diepvries)
- 100 milliliter slagroom
- nootmuskaat
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2 eetlepels bloem
- 100 milliliter melk
- 200 gram gezeefde tomaten
- 0,5 groentebouillonblokje
- boter om in te vetten
- 75 gram jonge kaas
Meer Recepten
- Gegratineerde zalm
Met zalm, kappertjes en limoen uit Aruba
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - sagaro - Gegratineerde worteltjes
Met worteltjes, olijfolie en feta uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - lucyvader - Gegratineerde tomaten met rode ui en tijm
Met trostomaten, rode uien en olijfolie uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - lucyvader - Lasagna met zalm en prei
Met zalm, prei en wortels uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - breemer - Gegratineerde varkensfilet met camembert
Met filetlapjes, camembert en baguette uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Gegratineerde spinaziepasta
- Allergieen informatie