Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde spinaziepasta recept
Gegratineerde spinaziepasta recept

Gegratineerde spinaziepasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens aanwijzing verpakking. Bak de kipfilet in 2 eetlepels olie goudbruin. Pel en snipper de uien en voeg de helft aan de kipfilet toe. Voeg de bevroren spinazie en de slagroom toe. Laat afgedekt 10-1 5 minuten stoven. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Fruit de rest van de ui in de overgebleven boter. Bak de tomatenpuree en bloem kort mee. Voeg 200 milliliter water, de melk, de gezeefde tomaten en het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Laat de spaghetti uitlekken, leg hem in nestjes in 4 kleine ingevette ovenschaaltjes of in 1 grote vorm. Leg het spinaziemengsel in het midden en giet de tomatensaus tot aan de rand. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Rasp de kaas grof en strooi hem er overheen. Gratineer de nestjes 1 5 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde spinaziepasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven