Allergie informatie: Koolrabi in mosterd roomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 3-4 koolrabi’s (600 gram)
- 250 milliliter slagroom
- 1 eetlepel grove Zaanse mosterd
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30 - Bietensalade met sinaasappel
Met sinaasappel, balsamicoazijn en mosterd uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Salades - bettyvandijk - Knoflook saus met honing
Met yogonaise, knoflook en mosterd uit Griekenland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - fielos - Groentesticks in een hamjasje
Met komkommer, wortels en koolrabi uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - bettyvandijk - Hamlappen met verse kruiden en mosterd
Met hamlappen, mosterdzaad en bieslook uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Koolrabi in mosterd roomsaus
- Allergieen informatie