Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Koolrabi in mosterd roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Koolrabi’s dun schillen en doormidden snijden. Koolrabihelften op snijvlak leggen en in dunne plakken snijden. Plakken in wijde hapjes pan leggen en slagroom erover schenken. Slagroom aan de kook brengen en koolrabi afgedekt 5 minuten laten koken.
Deksel verwijderen en groente nog ca. 5 minuten laten koken, tot koolrabi gaar is en slagroom wat is ingekookt. koolrabi met schuimspaan in warme schaal scheppen van vuur af mosterd door lichtgebonden saus roeren en op smaak brengen met zout en peper. Saus over koolrabi’s schenken. Lekker bij gegrilde karbonades.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit koolrabi in mosterd roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven