Allergie informatie: Maistaart met zoetzure saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 60 gram patentbloem
- 60 gram volkoren bloem
- 30 gram Zeeuws meisje
- 30 gram roomboter
- 50 milliliter koud water
- 250 gram gekruid gehakt
- 1 ui
- 250 gram gekruid gehakt
- 250 gram champignons
- 1 blik (300 gram) maïs
- 1 klein blikje ananas
- sap van het blikje ananas
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 paplepel suiker
- 2 eetlepels azijn
- 2 eetlepels hot ketchup
- wat peper
- 1 paplepel maïzena
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Maistaart met zoetzure saus
- Allergieen informatie