Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Maistaart met zoetzure saus recept
Maistaart met zoetzure saus recept

Maistaart met zoetzure saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bodem: Bloem zeven, koude boter in blokjes, water toevoegen. Snel tot samenhangende bal kneden, drie keer uitrollen en vouwen. Een half uur in de koelkast, dan uitrollen en pizza- of boterkoekvorm bekleden, met een vork gaatjes prikken in de bodem. Vulling: Gehakt los bakken en ui bakken. Champignons in droge pan roerbakken. Ma´s laten uitlekken. Ananas in blokjes snijden en laten uitlekken, sap bewaren voor saus! Alles mengen en op de bodem leggen. 35 minuten bakken in een voorverwarmde oven op stand 5 of elektrische oven ca. 200 graden C. Saus: Doe het ananassap in een steelpan, voeg toe de ketjap, suiker, azijn, ketchup en peper. Goed roeren. Meng in een apart bakje 2 eetlepels vocht met de ma´zena. Verwarm de saus en bind met de ma´zena.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit maistaart met zoetzure saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven