Allergie informatie: Zuurkool uit de slow cooker
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zuurkool uit het vat
- 1 rode ui, grof gesnipperd
- 1,5 eetlepel kokosvet
- 0,5 glas water
- 5 jeneverbessen
- 10 zwarte peperkorrels
- 2 laurierblaadjes
- stuk zuurkoolspek of 4 speklapjes
- 1 rookworst
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Zuurkool uit de slow cooker
- Allergieen informatie