Allergie informatie: Sperziebonen met rauwe ham en kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram dunne sperziebonen
- zout
- peper
- 12 dunne plakken rauwe ham
- 12 dunne plakken lichtbelegen kaas
- 1-1,5 deciliter groentebouillon
- 100 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sperziebonen met rauwe ham en kaas
- Allergieen informatie