Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sperziebonen met rauwe ham en kaas recept
Sperziebonen met rauwe ham en kaas recept

Sperziebonen met rauwe ham en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de bonntjes in 6 minuten beetgaar. Laat ze goed uitlekken op een doek. Verdeel de sperziebonen in 12 bosjes en rol om elk bosje, 1 plakje ham en dan een plakje kaas. Leg de bosjes in een ingevette ovenschaal. Schenk de bouillon in de scahaal en gratineer de bonen met de geraspte kaas 12.5 minuten in de oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sperziebonen met rauwe ham en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven