Allergie informatie: Snijbonen met garnalen in een cocossaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond grof schuingesneden snijbonen
- 1 ons rauwe, gepelde, schoongemaakte garnalen (bijvoorbeeld gamba's in stukken gesneden)
- 3 sjalotjes, fijngesneden
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- een schijfje laos
- 2 salamblaadjes
- olie om in te fruiten
- 1/2 liter dunne santen
- 1 eetlepel (of minder) basissambal
- zout en suiker naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Snijbonen met garnalen in een cocossaus
- Allergieen informatie