Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snijbonen met garnalen in een cocossaus recept
Snijbonen met garnalen in een cocossaus recept

Snijbonen met garnalen in een cocossaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe wat olie in de wok en fruit hierin de fijngesneden knoflook en sjalotjes tot geurig. Voeg hieraan een eetlepel basissambal toe, schijf laos en salamblaadjes en roer het geheel goed. Vervolgens gaan de stukjes garnaal erbij, even meefruiten tot het roze kleurt, dan de snijbonen en deze onder goed omscheppen even meefruiten. Wanneer de snijbonen wat glazig worden kan de santen erbij en kan het gerecht op middelmatig vuur verder garen/inkoken. Proeven op smaak en eventueel met wat zout/suiker verder op smaak brengen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit snijbonen met garnalen in een cocossaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Snijbonen met garnalen in een cocossaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Deze zocht ik!
    FRANK gaf dit recept op 14 februari 2016 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven