Allergie informatie: Saag jhinga (Spinazie met garnalen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram spinazie (diepvries, ongehakt)
- 50 gram ghee
- 1 grote gesnipperde ui
- 2 gesnipperde teentjes knoflook
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 0,5 theelepel garam masala
- 1,5 theelepel gemalen koriander
- 0,5 theelepel kurkuma
- 0,5 theelepel chilipoeder
- 0,5 theelepel gemalen gember
- 1 theelepel zout
- 500 gram gepelde steurgarnalen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Saag jhinga (spinazie met garnalen)
- Allergieen informatie