Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saag jhinga (Spinazie met garnalen) recept
Saag jhinga (Spinazie met garnalen) recept

Saag jhinga (Spinazie met garnalen)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Smelt de ghee in een grote pan met dikke bodem, voeg ui en knoflook toe en fruit ze op een laag vuur in 4- 5 minuten zacht.
Voeg de tomatenpuree toe en roerbak 1 minuut.
Voeg dan de specerijen en het zout toe en roerbak nog eens 5 minuten.
Voeg de bevroren spinazie toe.
Bak onder geregeld roeren met een houten lepel 3.5 minuten tot de spinazie los is en helemaal ontdooid.
Voeg de garnalen toe en roerbak nog 5 minuten zacht verder tot ze goed bedekt en warm zijn.
Serveer meteen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit saag jhinga (spinazie met garnalen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven