Allergie informatie: Ribeye met kastanjechampignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 mooie ribeyes (ca. 150 gram per stuk)
- 1 sinaasappel
- 1-2 eetlepels arachideolie of olijfolie
- 25 gram boter
- zout en versgemalen peper
- 2 sjalotjes gesnipperd
- 200 gram kastanjechampignons, in mooie plakjes
- 100 milliliter rode wijn
- 1 eetlepel gehakte tijm, vers of diepvries of 1 theelepel gedroogd
- 2 bolletjes gember of 1 eetlepel gembersnippers, fijngehakt
- krieltjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Ribeye met kastanjechampignons
- Allergieen informatie